Proef de naam op
je lippen de grootste
kunstwerken ontstaan
uit een verborgen stuk
van je hart,
rood de kleur van de liefde
blauw de kleur van de ijstijd,
kunst vertoonde jou schoonheid
diep van binnen je innerlijke pracht
vertelt zo aan ieder die het wilt horen,
hoe jij het leven ziet
als een rijkdom met
mensen die jou echt
zien,
je laten leven en beleven
genieten van elke wonder
die jij ontdekt.....