Fall has started, wind is chasing, rain is falling, cold is coming
Leave is over, time for change, start up singing, would be great
thema zoeken, hersenspinsels, inspiratie, lip sensatie
Helder script, running lyrics, well-known songs, sing along
Singers “Fans”, samen één, ga ervoor, voer ons mee.
Singing choir, close connected, vastbesloten, discipline
Schraap de kelen, smoothy voices, strikte leiding, blik gericht
Koor directie, grote vakman, music lover, mensenmens
Alt sopraan, bas tenor, samenvoegen tot één koor
Zangers “Fans”, samen één, ga ervoor, voer ons mee.
Repeteren, figureren, veel onthouden, act and sing
Solo zingen, zenuwachtig, ondersteuning, band alleen
Druk op ketel, show in actie, tranen vloeien, angstgevoel
Groot spektakel, concerteren, in theater, op toneel
Show up “Fans”, samen één, ga ervoor, voer ons mee.
Generale! All together, singing, acting, live muziek
Light and sound, preparation, now enjoy, toi toi toi
Music lovers, zaal propvol, luid geklap, staand gejuich
Lachend buigen, grote vreugde, “Mama Mia”, blij publiek
Leden “Fans”, samen één, ga ervoor, beleef het mee.