dit gedicht is voor jou, jij was mijn guardian angel 2013. Jij bent de enige jongeman die mij het gevoel gaf dat ik ertoe deed. Dus ja ik zal altijd van jou houden.
Liefde, vriendschap? Misschien wel
09 december 2016
Liefde / Vriendschap / Verlangens
Liefde, vriendschap? Misschien wel
Ja, jij ja, jij bent mij dierbaar al heel lang in
ieder geval sinds april/mei 2013, doordat je mij
misschien onbewust toen het gevoel gaf dat ik ertoe
deed en jij je zorgen om mij maakte, dat je zei
kies voor jezelf, zoek goede hulp en breek met
diegenen die niet goed voor je zijn zoals die
eerste grote liefde van je en die vriendschappen die
geen echte vriendschappen zijn. Zoek geen contact meer
met hen, dat is voor hen niet goed en voor jou niet goed.
Ja, dat advies heeft mijn leven gered. Nu 3.5-4 jaar
later kijk ik met een goed gevoel terug op die
beslissing. Ja, het was verschrikkelijk, de eerste 3 jaar
waren zo ( ook door mijn moeder), maar sinds dat ik in
januari 2016 op mezelf woon en mijn eigen huisje heb,
gaat het steeds beter. Doordat jij dat zo eerlijk en bot
duidelijk maakte, heb je ervoor gezorgd dat ik mijzelf en
mijn leven heb veranderd.
Heel veel dank daarvoor, toda raba!
Ja, ik weet dat jij je eigen leven en eigen wereld heel
anders dan de mijne hebt, ik weet dat jij niet in mijn
wereld en ik niet in jouw wereld kan en mag wonen. Toch
hoop ik dat we soms aan elkaar met een goed
positief gevoel van vriendschap (en liefde) kunnen
denken, dat doe ik tenminste wel (best wel vaak).
Liefs, Schildpad