The Sixties
N.V.S.H., C.O.C. en mini-jurken
Beatles, Stones, Dylan en Hamlin
Free Jazz met de Duke
Witte fietsen op de Dam
Schimmelpenninck, Van Duin en Grootveld
de helden van het Lieverdje
De Fabeltjeskrant vertelt de waarheid
Johnny van Doorn ratelt een gedicht
Bernadette Devlin vecht met Paisley
Studenten willen medebeslissingsrecht
Het Maagdenhuis bezet
Iedere maand een nieuwe dans en vriendin
Er lopen mannen op de maan...
En in Praag schrijft een 21-jarige student:
'Ik had de eer het eerste lot te trekken
en de eerste fakkel te worden'
16 januari 1969 - Wenceslasplein:
Jan Palach stak zichzelf in brand...
Voor de Vrijheid
30 jaar later is er nog niets veranderd