Verloren in herinneringen van
wat ooit was maar nu niet meer is
en in de duisternis denk ik nog terug
aan de warmte van jou helderste-licht,
de tijd zal van ver komen als je
nog even overdag durft te dromen
als je het verleden wist dan doorstreep
je ook de mooiste momenten uit je leven,
de rugtas gedragen op je rug
het gevoel waar je niet bij wilde
komen maar sinds vandaag lijkt
je emotie toch grip te krijgen.......