Oude liefde bestaat uit ons twee
Het maakte niet uit wat we mee maakte
We maakten het samen mee
Dat is wat me vaak raakte
Maar nu ben ik ook te vree
Ik denk zeker nog aan jou
Maar jij zeker ook aan mij
Ik hield met heel me hart van jou
En dat gevoel gaat nooit helemaal voorbij
Jij was me 1e liefde van me leven
En dat weet jij al te goed
Jou naam staat in mijn hart geschreven
En daar staat hij ook vorgoed