Einde kerkelijk jaar.
A.s. zondag is
die van herdenken
wie ons ontvielen in dat jaar.
Hun naam benoemen
zorgen delen
Beleden troost zo met elkaar.
Zij mogen naar
geloof en vertrouwen
zijn opgeklommen tot Gods troon
in Christus genade
zijn geborgen
verhoogd in eens verkregen loon.
Wij delen met
die achter bleven
emotie , het verdriet de pijn.
Herinnering ook
aan het goede
de dankbaarheid van eenmaal zijn.
Wij stemmen af
in de gebeden
op toch de dank te zijn gekend.
Zij leven voort
hier in ons midden
dat U hiertoe Uw zegen wendt.
th