ik drink de melk van mijn afstamming
en ook al is zij niet koud
de kruik met water weiger ik
haar smaak staat mij tegen
en zelfs honing proeft nu bitter
kruiden hebben hun aantrekkingskracht verloren
en al het andere uit het verleden
is reeds lang geleden geconsumeerd
simpel wandel ik verder
zoek niets meer
nu er niets meer te vinden is