Er zijn verschillende mensen
in deze mooie wereld.
Velen kunnen zeggen
hoe ze me bekijken.
Maar slechts één persoon
kan me toch veranderen.
Mijn dochter.
Zij maakt van mij
haar perfecte vader.
Als ik dan vertel
stap voor stap te doen
geeft ze me gelijk.
En daar komt,
de perfecte pappie
uit zijn cocon.
Om mijn verdere leven,
samen met hun
en de kleinkinderen te gaan.