In tijden van samen zijn
gaf jij haar de woorden die
zij plechtig had beloofd te,
onthouden voor wanneer het
ooit nodig zal wezen nu kan
een ieder lezen die langs jou
loopt,
de woorden die jij tot haar
sprak zo raak-baar vol van
gevoel en te herlezen met
een doel,
-Leer mij kennen,
en ik zal er steeds
voor je wezen op
ieder moment-
daarmee los jij nog iedere
dag jou belofte in en lees
je hem steeds weer zodat
je haar even bij je voelt...