Ik wilde naar jou dichten
Maar mijn hoofd zit vol twijfel
Mijn hart op slot.
Nachten volle maan
En ik leef in een waan
Ik weet niet wat ik zeg
Wat ik voel
En wat ik bedoel
Als ik zeg, zullen we gewone vriendinnen zijn
Dan is het fijn!
Zonder de pijn
Van een relatie met ego krachten over en weer
En ja hoor!
We doen het keer op keer.
We doen het al zeven jaar
En dit type relatie
Is voor mij nu klaar!
Zijn wij in staat
Om van verslaving naar verlichting te gaan?
En durf ik hier weer voor te gaan staan?
Ik weet het niet!
Stop mij maar in de jute zak van een of andere Piet!
Neem me mee naar Spanje
En laat me vrij
Daar word ik vast weer blij!💓