zie je hoe groots ik me houd
kijk me aan ik ben een beetje stout
kijk nu eens echt naar me
en kijk me diep aan
houd dit vast
laat die blik niet gaan
blijf kijken en kijk me nog steeds aan
houd dit vast
en laat het nu gaan
kijk nu weer op
snel
en je blik gaat naar de grond
speel met je haar
loop weg en
bevochtig je mond
schik je kleding
en sla dan de hoek om
laten we die straat in gaan
kantel je hoofd en open je mond
sluit je ogen
je gezicht wordt zacht
pak mijn hand
knijp maar zachtjes
je lacht
adem diep
we lopen naar huis
samen
het is nacht