Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De vallende bloem van de orchidee
Ik ben vandaag buiten mijn comfortzone gegaan
Ik wilde al heel lang bij een restaurant eten
alleen dat ik dat alleen moest doen ben immers
alleenstaand wierhield mij er steeds van maar
vanavond is het gelukt ondanks dat ik de enige
tafel voor een was. Naast mijn tafeltje stond
op de vensterbank een orchidee met roze bloemen
tijdens het eten viel een van de bloemen.
Voor mij een teken dat er sprake is van een
einde maar mischien een nieuw begin.
Laat 2018 een mooi jaar zijn.
Reacties op dit gedicht
CIDPSchildpad vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Greece
:
Zaterdag, december 09, 2017 08:23
Ik wens mee voor jou dat 2018 een mooi jaar voor je mag zijn!
Over dit gedicht
Auteur:
CIDPSchildpad
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
08 december 2017
Thema's:
[Leven]
[Dromen]
[Hoop]