ik kom naar je toe
want ik wil zeg zijn
ik wil weg zijn
van de prestaties,
verwachtingen
altijd groter lijken
moeten groeien
naar wat ik niet kan zijn
ik wil weg zijn
van het kijken
vragen naar en vertrouwen op,
spreken en moeten weten
eindeloos
van wat ik niet kan zien
ik wil weg zijn
van wat ik gezegd heb
beloofd
en niet kunnen geven
of verzwegen
en zo graag willen delen
ik kom naar je toe
want ik wil weg zijn
van alles
wat we samen niet hebben kunnen zijn