Ik haat grijs.
Het is aan of uit.
Je gaat ergens voor of niet.
Het is zwart of wit
Ik haat grijs
Het leukste aan jou was dat je voor mij ging,
maar nu is het niet aan of uit.
Het is grijs.
Ik haat grijs.
Emotioneel gaat dit veel vragen.
Ik weet dat als je ergens voor gaat, het ook kan veranderen.
De afstand tussen ons is ver.
Maar het was niet grijs.
Want ik kom naar jou, of jij naar mij.
En nu is het grijs.
Om erger te voorkomen.
Onze relatie/ vriendschap is dit hopelijk waard
Er is meer tussen zwart of wit,
en de kleur is grijs.