Je kijkt bewonderend naar de zon
reikt jou hand naar de sneeuw
voelt de regenbuien over je komen,
de zon verdwijnt achter de wolken
sneeuw buien nemen toe vlokken
worden steeds groter,
over al een spoor van voet stappen
van groot en klein achter gelaten in
de nog verse sneeuw....