het was zo'n zeven uur geleden
toen Sanne haar eerste drankje dronk
er was nog zeven uur te gaan
voordat ze met hoofdpijn wakker zou worden
zo'n zeven jaar voordat ze voor het eerst
moeder werd
en zo'n zeventien jaar geleden
dat ze te wereld kwam
het was zo'n zeven jongens geleden
dat ze voor het eerst zoende
zo'n zeven minuten geleden dat
ze voor het laatste een sigaret opstak
en zo'n zevenenvijftig jaar voordat
ze haar laatste adem uitblies