In een oase van licht,
schemert de liefde van jou.
Fluweelzacht,
neemt jouw hand de mijne.
In een oase van licht,
schittert de stilte.
De stilte gevuld met prachtige kleuren,
uit de oase van het zachte licht.
De kleuren vermengen zich,
jouw gestalte krijgt vorm.
Samen wandelen wij door het licht,
de oase neemt ons mee.
De warmte is voelbaar,
daar waar jouw lippen de mijne kussen.
Een oase fluweelzacht,
daar waar de liefde schittert van jou!!!
©Hjp