langs de randen
van een modern bed
loopt een meisje
met een onderbroekje
aan
dat onderbroekje
van rood zijden
en wat gaas
had gister nog het toilet
van een club gezien
en rond
half vier
was het vanaf de stortbak
toeschouwer
van twee lustigen
die elkaar die avond vonden