Veel praten
Veel zeggen zonder iets te zeggen
te praten zonder dat iemand het eigenlijk beseft
Veel mensen die het bijltje er bij neerleggen
Het zijn juist de emotionele mensen die dit treft
Luister lieve mensen, er zijn mensen die hun oortje geven
Jammer dat deze mensen ver te zoeken zijn
Nee, luister nu, ga nou niet zo in een hoekje staan beven
Sommige mensen zijn serieus, die geven niet zo om gein
Praten moet je, en niet zo een klein beetje
Praten moet je om te laten zien wie je bent
Als je praat, zal je zien, dat niemand vergeet je
Het gaat tenslotte om de signalen die je hun zend.
Als je daartoe bent gekomen
En je verdriet zal minder zijn
Zal je eindelijk je droom leren dromen
Dan leer je te beseffen, dit leven is fijn.