Zoekend naar de stukjes,
je hart is als een puzzel.
Dan weer vind je een stukje,
soms ook wel twee.
Je probeert alles te plaatsen,
al lukt het soms niet meer.
Je zou het liefst de stukjes weggooien,
maar vluchten voor je hart,
dat kan helaas niet.
Rustig ga je zoeken,
voor ieder stukje is uiteindelijk
een plek.
Langzaam ga je verder,
word de puzzel één geheel.
Een lang verhaal,
stukjes die je nog niet had gezien.
Langzaam valt alles op zijn plaats,
waarschijnlijk aan het einde
van je bestaan!!!
©Hjp