steek de kat potlooddiep
donder van de trap
krijg de griep
neem een meisje mee
je bent bijna der pap
leg neer die flap
trek aan der haar
geef haar een klap
buigend voorover
blaf blaf blaf
ze vindt je wat maf
wil nog een fooi
stomp en trap
er maar rustig op los
ze zal het wel slikken
knijp haar keel dicht
laat haar maar stikken
doe haar flink pijn
ze vindt het wel fijn