Stilletjes staar ik voor me uit
En denk aan de gedachtes
Van een leven vol geluk
Waarin je kan genieten
Stilletjes staar ik voor me uit
Met tranen in mijn ogen
Van heimwee naar…
Wie weet het wel
Stilletjes staar ik voor me uit
En toch die kracht
Van doorzettingsvermogen
Want ik wil, al is er heimwee naar…