'T is iets ongelooflijk stom , te denken dat je al pratend het woord kunt voeren
aan de zwijnen al waren het parels van woorden.
'T is wss iets ongelooflijk ongehoord ,
Waardoor je eerste woord zelfs nooit werd aanhoord...
Zelfs niet de eerste letter werd,word,woord,waar,waarde,waarom,wee,nee't werd zelfs geen klank vanwege; ontvanger verdoofd!
STOM he. 'K was beter sprakeloos gebleven.......