EEN KINDJE.
Eerst waren ze met twee
en zo gelukkig en tevree.
Maar toen begon zij te dromen,
er moest een kleintje komen.
Haar geluk was niet compleet,
zoals dat dan zo mooi heet.
Maar ik weet nu hoe hij 't ziet,
dat kleine hoopje mens,
is nu zijn grootste verdriet.
Ze waren wat ze noemen,
één klein gezin.
Alleen heeft zij haar kindje
en hij er geen zin meer in.
Omdat van vroeg in de morgen,
tot in de avond laat.
Voor haar belevings wereld,
alleen die kleine nog bestaat.
Waar bleef de tijd van hun beiden,
wat is er met haar gebeurd?
Ze wil nu van hem scheiden,
haar bloemetje is totaal verkleurd.
Zijn zoon heeft hem niet gebracht,
wat van zijn geboorte was verwacht.
Hij trof een gestoorde vrouw,
die alleen maar een kindje wou.
Haar baan heeft ze opgezegd,
dat was voor haar kindje slecht.
Ze heeft mij in vertrouwen gezegd,
hij zal voor zijn kindje betalen,
want hij verdiend niet slecht.
Denk jij dat kan mij niet gebeuren,
mijn vrouw is niet zo slecht.
Haar bloemetje zal niet verkleuren,
maar dit gebeurde toch ook echt.