Vliegen
Zou willen vliegen
Weet dat ik het kan.
Blijf beperkt
terwijl ik mijn vrijheid
proeven kan.
Mijzelf overstijgen
telkens is dat mijn doel.
Tegen gehouden door anderen
dat is wat ik voel.
Opnieuw denk ik kom op
nog even..
Zo worstel ik al
mijn hele leven.
Heb zoveel geleerd.
Hoop na deze hoge hindernis,
weer te kunnen vliegen.
Ben ik het niet verleerd.
Maya