Geen hand meer zichtbaar
geen voet meer zichtbaar
maar jou bestaan is voelbaar,
niks te zien maar ik hoor je
en ga op jou melodie verder
kleine stapjes zoekend naar
jou,
de mist scheid ons zicht
maar mijn gehoor zingtuig
is daardoor sterker en weet
jou te vinden....