Nu nog een wit papier
straks gevuld met woorden
niet te horen maar wel
soms voelbaar te lezen,
jou leven verwoord in
zoveel woorden samen
gepakt niemand anders
zou dit zo kunnen verwoorden,
als jij op dat papier doet
vergt veel moed en
doorzettingsvermogen,
om zo jou gevoelens van
jou leven te verwoorden
zoals je het weer herbeleefd,
dat is een sluitstuk van
elk nieuw hoofdstuk wat
jij op papier laat dansen....