als meerdere identiteiten ben ik geboren
ik wil opkomen voor een eigen enkele identiteit
in de tegenwoordige tijd daarin ben ik verloren
niet meer als meerdere persoonlijkheden worden aangezien
dat ik automatisch mij kan verwoorden het voltooien
dat de liefde het haalt bij ieder-aansprekend gevoelig mens
stoppen met het strooien van mijn identiteiten (met mijn identiteiten liggen rond strooien)
mijn fouten in het leven niet meer verwijten (verkloten, of moeten inzien)
in mijn enkele identiteit daarin ben ik (nog) te stil
mijn leven nekeer inzien zonder een foute bril
liefde voelen als een aanvullende raad
direct voorzien zijn van mijn misdaad
dat het probleem zich maar niet herhaald
mij direct in een denkwijze anticiperen
de haat heeft baat
om het alleen door liefde te laten bekeren
my fist in the sky
becomes from the heart
that will do everything to servive
its a begin to try
(niet persoonlijk opvatten wat ik hieronder schrijf!ik zit gewoon wat in een blufje uitdagende rap maar ik blijf gewoon hoe ik ben ) --------------------------------------------------------
ik leef precies zonder concurrenties
ik leef blijkbaar boven hun potenties
dus ik geef u even al mijn attenties
aanvaard gewoon uw positie
want volgens mij zitten jullie niet in mijn competitie
dus let goed op uw passen
en laat u omringen met meerdere rassen
ik begeef mij niet enkel in de 3de klasse
jullie zijn niet tegen mij opgewassen
waar heb ik mij nu weer in geschopt?
ochachjaah... in die eenzame top!
pfff dat is ook maar gewoon fuckt op
mij verlagen naar jullie?
hmm... dan ben ik mijn eigen bully
hoe het doorheen mijn hersentjes vloog?
is deze shit nog veel te droog
------------------------------------------------------
even een stroofje voor
het overlijden van zangeres cranberries (Doloris)
ik zou je zo graag terug uit die hemel halen
ook al weet ik dat het de plaats is die je verdiende
maar gooi een beetje van die hemelstof
van daarboven naar ons toe?
voor je fans
en je persoonlijke vrienden
je verdient die eeuwige hemelhof
met vol lof