Hoe jouw leven kon
veranderen na dat
ene kleine moment,
jouw fouten werden
je duidelijker mensen
die je pijn heb gedaan
dat voelde je nu,
maar nu ja nu toch
wist je hoe je dat
kon goed maken
door hun mee te
laten delen in jouw
wereld,
wat dus ineens jullie
wereld werd....