onze poes heeft jongen gekregen
ik heb ze geteld het waren er negen
zwarte, witte, en grijze van alles wat
dat is wel een feest voor onze kat
wat moeten we doen, gaan verkopen?
of als ze groot zijn laten lopen?
ik moet er echt niet aan denken
onze lieve poes zo te krenken
een dier verdient dit echt niet
bovendien het geeft verdriet
er zijn vele andere wegen
hoewel het valt vaak tegen
hebben gezocht niets gevonden
poes en wij likken onze wonden
uiteindelijk hebben we besloten
het worden onze lieve huisgenoten