Het geschiedt
Regelmaat ontdekken en denken
voorspelling gedaan en er is
Zou god ook zo begonnen zijn
of was het slechts een droom
zonder het volmaakte, iemand
desnoods een rups in een cocon
hangend aan een zijden draad
bewegend door het waaien
Dit gebeur
Ontdek en dink gereeld
Voorspelling gedoen en daar is
Sou God ook so begin het
of was dit net 'n droom
sonder die perfekte, iemand
indien nodig, 'n ruspe in 'n kokon
hang aan 'n sydraad
beweeg deur die fanning