Zwart geblakerde
stenen met nog maar
net hangende balken,
geen uitzicht op hulp
daar lig je jou leven
flits in een snel trein
vaart voorbij,
het ging allemaal
zo vlug kon jij de
tijd maar terug draaien,
steeds meer gaan de
balken kraken steeds
harder begingen jou
tranen te stromen....