je moet niet twijfelen aan uw eigen prestaties
ook al kreeg je toen niet de voldoende appreciaties
je zit gewoon met een te groot geestrijke fantasie
met als gave.. je pijn en liefde delen met lotgenoten
is het nie?
jij bent de werelds grootste legasy
het is je diagn(h)ostie
ze zijn het aan ons verplicht van dotaties
je bent bij en-(met) ons aangesloten
dit soort leven heeft een engel als jouw niet verdiend
je komt van een veel hoger heilige graal
de mindere heilige graal heeft je gestolen
je bent gehaald uit een te groot liefdesverhaal
van een onherkenbare mooie bloem geplukt
daardoor voel je je uitgesloten
iemand zoals jij.. zo zijn er geen ene
alleen maar een hoop gemene
twijfel dus niet langer aan jezelf
het is niet jij die bent mislukt
je bent gewoon met een groter macht overgoten
gelukkig heeft die grotere graal je van ons nog niet terug-genomen
dat is wat ik tot nu toe van je heb vernomen
je geluk hoort bij de grootste
gevuld met emotioneleliefde
om te kunnen overleven in dit toneelstuk