Reddings ploeg onderweg
harde geluiden geroep geschreeuw
ieder geluid wat jij je maar kan
bedenken breng je uit jou mond,
langzaam komen ze dichter bij
steeds weer stort er weer wat
puin naar beneden maar ze blijven
door gaan,
daar lig je onder grote brokken
puin en ieder moment kan er
nog een vallen boven op jou
gezicht,
met ingehouden adem zoeken
ze door en vinden ze jou krijgen
jou onder de puin vandaan net
optijd,
daar valt het laatste stukje puin....