Jij leefde intens
Intens mooi mens
Voor jou was dat de standaard
Je hart was groot
mijn grote broer
maar onverwoestbaar niet
Je handen fijn
jij fijne vent
maar ik hoor ze nooit meer spelen
Je kooitje was open
en jij vloog weg
dat ik jou nu nog één keer zeg
je was een broer, meer dan een broer
je was een vriend, meer dan een vriend
je was mijn held
Een lieve, grote broer
een hele, hele fijne
broer, vriend, held
altijd...
Altijd de mijne
Je broertje