Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Code rood
Code Rood
Het niveau van het gevaar
krijgt duiding met een kleur
Daarmee is het zeker klaar
of blijft er toch gezeur
Wie moet wat en hoe nu door
welke richtlijn is de ware
Waarschuwing vindt geen gehoor
geen voorstelling bij gevaren
Op de snelweg bij sterke wind
bestellers en trucks op hun zij
Of de fietser die het noodlot vindt
tussen een gevallen bomenrij
Er zijn keuzes genoeg gemaakt
onderkennen hoort bij het vak
Waar de vakkunde mist of staakt
krijg je gedonder op je dak
Als het weer nog wil verstieren
wacht dan op de bezemploeg
De helderheid moet zegevieren
regels zijn er meer dan genoeg
Reacties op dit gedicht
trucker klaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Avr
:
Maandag, januari 22, 2018 10:08
Inderdaad! Zeer mooi aangekaart! mvg Avr
Over dit gedicht
Auteur:
trucker klaas
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
21 januari 2018
Thema's:
[Winter]
[Onzekerheid]
[Werk]