Soms schittert zij
over mijn beeldscherm heen
of bijt ik op mijn lip
bloederiger in mijn tong
en weet ik dat zij kwaad
over mij spreekt
Het is vreemd, blijft
terwijl zij is overleden
en ik de plaatsen mijd
waar wij zo hebben geleden
zij met een rosse engel
een vechtscheiding bespreekt