ik zet deze ook maar even
op jullie gedichten-channel.net
ik weet het is een te groot probleem
dat ik eigenlijk niet meer graag met mij meeneem
dat mijn hart er zich nog altijd aan ergt!?
en deze dame niet diep genoeg verbergt!
het is blijkbaar voor mij niet mogelijk
om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen
het belangrijkste stukje (het hart)
doet het telkens weer
hij wijst een andere vrouw af
keer op keer!