Wanneer daglicht word
vervangen door maagdelijke
nachtelijke uren zal voor
jou het feest der schrijven
beginnen,
elke letter veranderd ieder
moment op het levenloos
papier zij dansen samen,
tot ieders vreugde samen
tot een mooi schijven samen
genieten vreugde en pijn,
verschieten op dit velletje
papier onze ogen berijken
het hoogte punt bij het lezen,
van de maagdelijke nachtelijk
schrijven die zo word bemind
door het weer te ervaren van
het leven...