ik voel hem in mij drijven
hij wil even via mij...
een berichtje schrijven
over vallende hemels
met traanregens
met vleugels aan zijn schouders
om ons alle te beschermen
met zijn engelen gestrooid
als gediend voor onze ouders
met een rondkroontje als beschermingsschild
zo uit zijn eigen hemel geklauterd
alsof god het zo had gewild
samen gekeken naar dit circus
zijn hostie altijd op onze tongen gesmolten
de engelen,god en natuurlijk wij samen met christus
hij die aan het kruis voor ons heeft gehangen
en even in een grot heeft gelegen
voor onze belangen uit het leven gestapt
maar ook van de dood ontsnapt
wij met ons alle samen met hem in gedachten
is ie nu terug uit de hemel gevallen
de wonde van god ging weer open
deed het bloed weer druppelen
schenkt jezus terug op aardse gronde
zijn boodschap bleef in de ronde
god zegt ons...
voor hem moet je niet vrezen
hij is altijd in en bij ons allen gebleven
en voor jullie terug herrezen
hij heeft onze gebeden altijd kunnen horen
ooit nog door apostelen in bijbelse geschriften geschreven
dat toen door god aan christus werd doorgegeven