ik heb mijn eigen liefde gechanteerd
ik besef nu pas dat ik mijzelf heb gekleinneert
al die tijd heeft ze hetzelfde doorgemaakt
wat ik doormaakte en wat een sterke vrouw is ze dan wel niet?
ze heeft successen geboekt in het leven
en is er heel goed geslaagd doorgeraakt
ze is zelfstandige en verzorgt haar
met in haar hart.....en hoofd daar zat ik al die tijd
gescholen... en als er momenten waren dat ze even niet verder kon
was ik er blijkbaar ook wel bewust bij.
om haar weer op te krikken
want die gedacht spreekkende momenten met haar
die waren er eigenlijk ook wel
ik ben in shock het is even allemaal schrikken
zonder dat ik het allemaal door had
maar zei was degene die recupereerde
en dat dan telkens zeer snel
alleen ik was en ben nooit zo sterk genoeg geweest
om te luisteren naar haar verlangens
ik hoop dat ik ergens nog een plekje bij haar heb
ik smeek om genade!
is er dan ergens een beetje plaats om van jouw liefde te genieten
ik bleef maar doorleven in een vrees
en nu....laat ik mijn droomvrouw gewoon voorbij schieten
ik kan niet meer teruggaan
deze vrouw......
is verdergegaan
en nu getrouwd!