Intuïtief naar mijn hart en hoofd geluisterd....
Door gedachtens en gevoel in gefluisterd..
De liefde soms bruut verstoord..
Jij bent de enige waar mijn hart toebehoort.
Onbeschreven maar toch verwoord...
Wil ik dat jij voor altijd bij mijn hoort.
Elke dag geef ik mijn hart weer aan jou.
Lieve schat weet dat ik ziels veel van jou hou