Ooit begon jij klein
jouw winkeltje vol met
mooie verhalen en
de mooiste klanken,
op dit stukje aarde was
er alleen helaas geen plek
meer voor jou je trouwe
klanten bleven weg,
ze ontdekten een grotere
wereld vol met hun boeken
met de mooiste verhalen,
geschreven op het internet...