Belangrijk.
Ouderdom doet
Selecteren
Wat is belangrijk en wat niet
De druk van
Vroeger is verdwenen
Nu vrijheid je de keuze liet.
Hang naar de stilte
De natuur in
Liefst ongedwongen en alleen
Luisterend oor
En ziende ogen
Zoveel opmerkelijks om je heen.
Gesprekken die
Waarde raken
Kunst en cultuur in boek en beeld
Familie ontmoeting
Je kleinkind’ren
Dat wat in die liefde speelt.
Aandacht aan
Eenzaamheid en ziekte
Je draagt iets aan, je draagt iets mee
Belangrijk is
Dat zicht te houden
Het stelt aan twee kanten tevree.
th