Laat de woorden die jouw innerlijke zouden moeten omvatten,
verdwalen in het pure mysterie van je zijn,
en speel je grootste angsten en gedachten,
doorheen de noten van 't refrein,
daar waar muziek gevoel kan geven
aan een vreemd individu,
hoef je woorden niet te horen
maar zit je samen in het nu...
H. Mariƫtte