Morgen lopen er gewoon
weer dames mee naar het
podium niet schaars maar
goed gekleed,
een goede uitstraling goed
fatsoen en zeker niet neer
buigend over de dames,
zij lopen daar met plezier
weten dat er geen vunzige
gedachten's aan hangen,
laat hun toch daar lopen
zolang zij zich daar prettig
voelen horen zij bij het
darten....