Hij was er klaar voor
om zijn liefde van zijn
leven te lezen op momenten,
dat zij het niet kon verwoorden
juist op dat moment zegt zij wat
hij al die tijd wilde horen,
vertrouwen in haar woorden
kwamen terug hij kon haar
weer lezen zoals een open-boek,
brachten zij al hun tijd
door samen....