Wij tellen de jaren
en rijgen soms dansend,
soms stuntelend,zwevend of
sjouwend,
de dagen aan elkaar.
De wind die waait.
De zon schijnt.
De regen striemt,
maar onze harten kloppen.
Onze handen schrijven,
en plakken dezelfde
beelden van de tijd aan elkaar.
De tijd maakt ons wijs.
Jij,
Alleen jij
En ik
Maakt ons wij