De jaloezie toen van jou
maakt haar sterker dan
ooit niemand zal voor
haar nog een bedreiging
zijn,
haar leven heeft haar
de kracht gegeven om
door te gaan om te zeggen,
-hier ben ik-
zie haar nu staan met
het leventje bijna compleet
ze geniet van elke dag,
nimmer kijkt zij om want
dat is een afgesloten hoofdstuk
in haar grote dikke boek.....